#ryddetForUNICEF

#ryddetForUNICEF er en kampanje på sosiale medier med mål om å få nordmenn til å donere brukte ting til UNICEF. #ryddetForUNICEF spiller på faktumet at svært mange har mye fint liggende i skap og skuffer de ikke lenger bruker. Disse får nå mulighet til å både rydde, gi andre gleden av tingene og samtidig støtte en god sak.

Mer informasjon

Tise har gått inn i et samarbeid med UNICEF og laget en revolusjonerende løsning for donasjon. I det du oppretter en annonse kan du svært enkelt markere annonsen med "Pengene går til UNICEF", og hele beløpet fra kjøper vil da gå direkte inn på UNICEF sin donasjons-konto. Vi ser på dette som en 1+1=3 løsning, der du som selger blir kvitt gamle ting og samtidig donerer til et godt formål. Kjøper får også følelsen av å donere, og får i tillegg noe den har bruk for. Du kan lese mer om samarbeidet med UNICEF her: https://www.unicef.no/bedrifter-og-organisasjoner/tise

Hva er Tise?

Tise er en ny norsk tjeneste for kjøp og salg. Tise er en kryssing mellom Instagram og Finn.no der man morsomt og enkelt kan kjøpe og selge brukte, fine ting. Du kan følge dine favoritt-selgere og hashtags og og oppdage spennende brukte ting i nærheten av deg. I tillegg er Tise et verktøy for å raskt og enkelt lage kreative og profesjonelle annonser optimale for å dele til sosiale medier. Eksempler på slike annonser ser du nedenfor.

Detaljer om løsningen

Betalingen for tingene må gjennomføres med kredittkort direkte i Tise-appen for iPhone eller på nett. Betalingen prosesseres av løsningen Stripe (Stripe.com). 10% av det donerte beløpet går til å dekke våre kostnader med løsningen (primært Stripe). Det er viktig å presisere at Tise ikke går med overskudd på løsningen.

Jeg har noe jeg vil donere

For å donere din gamle jakke eller lampe er alt du behøver å gjøre å laste ned appen Tise. Løsningen er foreløpig kun tilgjengelig på iPhone. Logg inn og registrer deg, så vil du forstå prosessen selv.

Jeg ønsker å kjøpe noe

Finn en tise som er merket "Donating to UNICEF" eller "Pengene går til UNICEF" på nett eller iPhone. Avtal betaling og frakt/henting med selgeren og trykk på "Pay" eller "Betal". Legg inn kort-detaljer og gjennomfør transaksjonen. Både du og selger vil få en kvittering på epost som bekrefter donasjonen.